Wederom 5 punter voor Dames 1

Wederom 5 punter voor Dames 1

Zaterdag speelden we tegen Sliedrecht Sport D6. Omdat de strijd om de koppositie spannend is, was het belangrijk om vandaag alle punten binnen te slepen.

De eerste set begonnen we moeizaam. We moesten een beetje in de wedstrijd komen. De pass liep nog niet helemaal lekker en we maakten teveel eigen fouten. Gelukkig pakten we het halverwege goed op, waardoor we de set wel wonnen met 25-18.

In de tweede set pakten we al snel een ruime voorsprong. Dit kwam doordat we veel minder fouten maakten en veel druk konden zetten met de service. Deze set wonnen we met 25-15.

In de derde set werd er al snel gewisseld, zodat iedereen lekker veel kon spelen. Het vertrouwen onder elkaar was groot, waardoor we vrijuit konden spelen. Dit resulteerde in een 25-15 winst.

Om de maximale punten binnen te halen, was de vierde set belangrijk om te winnen. De focus en de wil bleef bij iedereen. Mede door de lange serviceseries van Rianne Jongejan sleepten we de laatste set binnen met 25-9. De tegenstander kreeg de pass niet meer onder controle en wij bleven scherp tot het eind, zowel aan het net als in de verdediging.

We hebben met deze overwinning een klein beetje afstand kunnen nemen van de nummer 3 en dat voelt lekker. Volgende week zaterdag hopen we de voorsprong wat verder uit te bouwen in een uitwedstrijd. We spelen dan om 17:30 tegen Fusion Rotterdam dames 2.