Meisjes C1 en CMV 5 Volley Voorne kampioen!

Meisjes C1 en CMV 5 Volley Voorne kampioen!

Meisjes C1 en CMV 5 Volley Voorne kampioen!

Een succesvolle 2e seizoenshelft voor Volley Voorne! De meiden van de C1 konden zich eind maart al kampioen noemen na een met 4- 0 gewonnen uitwedstrijd bij Volley2B in Bergschenhoek. Na een succesvolle eerste seizoenshelft waarin het kampioenschap en promotie naar de 1e klasse werd gevierd, waren de verwachtingen hooggespannen. Het talentvolle team presteerde echter zeer goed: ze wonnen alle wedstrijden! Iefke; Stefanie; Marit; Lynn; Isa; Lisa; Estelle; Sam en Ilse werden daarmee ook kampioen in de 1e klasse!

CMV-5/1 moest zich afgelopen zaterdag klaar maken voor de beslissende uitwedstrijd tegen Volley Zuid, waar eerder in de competitie nog van verloren werd. De meiden leken geen last van spanning te hebben want Volley Zuid werd met 4-0 aan de kant gezet, waardoor het kampioenschap een feit was en het feest kon losbarsten! Het team vanCMV 5-1 bestaat uit: Lieke,Fien, Anna, Danaya, Emma, Nyssa, Claire en Caylee.

Na afloop van de wedstrijd werden beide teams op de gebruikelijke manier met erehaag, muziek en medailles in de Meander gehuldigd en toegejuicht door het massaal aanwezige publiek.

Voor de C1 werd het kampioenschapsfeest afgesloten met een gezellige BBQ met het hele team, ouders en begeleiding. Mede mogelijk gemaakt door Paviljoen Stormvogel en de sponsor Partners in Finance.

 

< terug naar nieuws