Grote clubactie start weer !

Grote clubactie start weer !

Vanaf a.s. zaterdag 15 september start de Grote Clubactie 2018!

Hiermee kunnen jullie, door het verkopen van loten, geld op halen voor de vereniging. Een lot kost € 3,= en 80% hiervan gaat naar de vereniging; dus € 2,40. Tijdens de training krijgen jullie de verkoopboekjes, waarmee je langs de deuren, familie en vrienden kunt gaan.

De recreanten, senioren, de A en B krijgen één boekje per team. Bedoeling is, dat deze binnen he team circuleert, zodat iedereen een (aantal) lootje(s) kan verkopen. Jullie ouders, opa’s en oma’s, andere familie en buren willen vast een lootje kopen. Het is misschien handig één iemand in je team aan te wijzen, die ervoor zorgt, dat het boekje steeds weer naar een ander gaat. Wil je een eigen boekje, laat het ons dan even weten!

LET OP: de loten mogen niet eerder verkocht worden dan zaterdag 15 september.

Neem geen geld aan bij het intekenen. Het geld wordt namelijk automatisch van het opgegeven bank- of gironummer afgeschreven. Op het bankafschrift staat het lotnummer. Degene die een prijs wint, krijgt vanzelf het geld op zijn rekening gestort. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je een bedankbriefje.

Wij hebben weer mooie prijzen voor diegenen die de meeste loten verkopen. Verkoop jij de meeste loten?

Als extraatje krijgt iedereen die meer dan 20 loten verkoopt een gratis pretparkkaartje of het 2e artikel gratis op de Masita webshop!

De boekjes moeten vóór zaterdag 10 november ingeleverd worden. Tijdens de training in de Meander of lever het in bij je train(st)er. Is je boekje vol en wil je nog een nieuw boekje? Laat het ons weten.

Heel veel plezier en vooral veel succes met de verkoop.

 

< terug naar nieuws