Je bekijkt nu Gezocht: ballenkinderen voor het WK Vrouwen!

Gezocht: ballenkinderen voor het WK Vrouwen!

Dit is je kans om het FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022 van heel dichtbij mee te maken! Sterker nog: jij kunt, net als de topspelers, zélf op het veld staan tijdens het WK. Een ervaring om nooit te vergeten! Maak jij tussen 23 september en 15 oktober deel uit van team ‘ballenkinderen’?

Voor alle WK-wedstrijden hebben we, per wedstrijd, 9 ballenkinderen nodig. Zij helpen met het aangooien van ballen naar de speelsters en quickmoppen het veld wanneer een speelster bijvoorbeeld op de grond is gedoken tijdens een actie.

Dit moet je weten voordat je je opgeeft
Tijdens het WK zijn er iedere dag meerdere wedstrijden en je mag zelf aangegeven bij hoeveel wedstrijden jij aan de slag wil/kunt als ballenkind. Belangrijke voorwaarde: tijdens het toernooi moet je tussen de 13 en 16 jaar oud zijn. Het is handig als je affiniteit hebt met volleybal en het spelletje begrijpt. Naast een onvergetelijke ervaring, krijg je ook een mooi t-shirt als aandenken aan het WK.

Interesse?
Hier vind je een overzicht van alle WK-wedstrijden. Per dag (zie de tabbladen onderaan) kun je zien voor welke wedstrijden jij je kunt opgeven als ballenkind. Deze beschikbare plekken zijn groen gearceerd in het bestand. De plekken die al vergeven zijn, hebben we rood gekleurd.

Nog steeds enthousiast? Geef je dan op door een mail te sturen naar vrijwilligers@nevobo.nl.

In je mail mag je het volgende meenemen:

  • Datum en tijd wedstrijd(en)
  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • Contactgegevens
  • Ervaring als ballenkind bij eerdere volleybalwedstrijden: ja/nee
  • T-shirt maat

Let op: we werken qua aanmeldingen op volgorde van binnenkomst, oftewel: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het overzicht wordt zo snel mogelijk bijgewerkt, maar het kan voorkomen dat bepaalde plekken toch onverhoopt al ingevuld zijn. Je bent pas ingedeeld op de aangevraagde wedstrijd(en) na een bevestigingsmail van ons.

Wedstrijden tijdens schooltijd
Goed om te weten voor je ouders: een aantal wedstrijden zijn doordeweeks en overdag. Ook voor die wedstrijden hebben we ballenkinderen nodig, maar normaal gesproken zitten kinderen dan op school. We hopen dat er voor deze keer een uitzondering gemaakt wordt en de kinderen dit unieke evenement van dichtbij mogen meemaken. De Nevobo heeft een brief opgesteld die naar de school gestuurd kan worden voor een absentieverzoek. Heb je de brief nodig? Geef het dan aan bij je aanmelding, zodat we het bestand met je kunnen delen.

Goed om alvast te weten:

  • Ballenkinderen moeten 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn.
  • Per ballenkind is er één vrijkaart voor je ouders beschikbaar voor de wedstrijd waarop jij in actie komt.
  • Ballenkinderen worden begin september uitgenodigd voor een instructiemiddag (deze is verplicht). Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt tijdens het WK. Meer informatie hierover volgt later.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: vrijwilligers@nevobo.nl.

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!