Je bekijkt nu Heren 1 verliest 1e wedstrijd

Heren 1 verliest 1e wedstrijd

22-9-2018 – Kralingen

Voor de eerste wedstrijd van het seizoen mochten we afreizen naar het mooie Rotterdamse kralingen. Door wat blessures en werkverplichtingen hadden we maar 6 man. Na een bak koffie, een chagrijnige (echte Rotterdamse) barvrouw, en een leenbroekje voor Jeroen konden we met een half uurtje vertraging beginnen.

Over de eerste set kunnen we redelijk kort zijn. Bij een 23-2 achterstand konden we nog een puntje of 8 zelf maken, waardoor we toch met een redelijk gevoel die set uitkwamen. Dit was gelijk te zien in de 2e set. We vlogen uit de start blokken. Goede service reeksen, goede passes en goede en slimme aanvallen leidde uit eindelijk tot een voorsprong van 4 punten die niet meer werd weg gegeven.

In de 3e set werd op gelijke voet verder gegaan en nadat Dick met een kanonskogel een tegenstander bijna knock out sloeg, werd ook de 3e set gewonnen.

Dan de 4e set. Libanon was klaar voor de slacht. Wij klaar om de slager te spelen. Aan het einde van de set waren er echter toch te veel foutjes aan Voornse kant. Waar we 3 matchpoints kregen, was het Libanon die aan 1 setpoint genoeg bleek te hebben. Het gevoel van de weggegeven set overheerste en daardoor kon er in de 5e set geen vuist meer worden gemaakt.

3-2 verlies in de eerste wedstrijd, waar we met 3-1 hadden moeten winnen. Zuur! Maar al met al hebben we meer goed gedaan dan fout gedaan. Iets waar we mee door kunnen.